Készíts infografikát a MeetOFF-ról és nyerhetsz egy Infografika könyvet!

Mutasd meg hogyan tudod ábrázolni a MeetOFF rendezvényét egy infografikában, és tiéd lehet a Typotex Kiadó által felajánlott három David McCandless: Az információ gyönyörű – Infografika c. könyv egyike, hogy a jövőben még profibb lehess! A meetupról információkat a http://meetup.com/meetoff oldalon és a http://meetoff.eu oldalon találsz, de bármely további adat iránt érdeklődhetsz a meetoff@meetoff.eu email címen is. Nincs megkötésünk, csak hogy a mű hitelesen tükrözze a MeetOFF-ot számok alapján.

  • Az elkészült infografika beküldési határideje: 2012.07.18. 18:18
  • Ide küldd: meetoff@meetoff.eu
  • A nyerteseket 2012.07.19-én, az „Infografika – a trendi vizualizáció” c. MeetOFF rendezvényen hirdetjük ki, és itt kapják meg Az információ gyönyörű – Infografika c. könyvüket.

Az infografikák közül a MeetOFF zsűrije választja ki a három nyertes művet, melyet a rendezvény után a meetoff.eu oldalon is közzéteszünk a pályázó nevével és (megbeszélés alapján a kívánt) elérhetőségével. Továbbá minden pályaművet kivetítünk a 2012.07.19-i Infografika meetupon, és a jövőben is szándékozunk használni a MeetOFF-ról szóló írások illusztrációjaként. A pályázatod elküldésével úgy vesszük, hogy mindehhez hozzájárultál.

A Typotex Kiadó által felkínált David McCandless (– Rozsnyói Pál ford.): Az információ gyönyörű – Infografika c. könyv a „Numbers in Pictures” sorozat részeként grafikonok, táblázatok és egyéb illusztrációk segítségével jeleníti meg a világban megjelenő érdekes kapcsolatokat a „bűnös örömöktől” az internetes keresőszavakig. Annak a megértésében segíti az olvasót, hogy mi értelme van a sok statisztikának és véletlenszerű ténynek, amelyekkel mostanában rendszeresen bombáznak minket.

Egy hozzászólás a(z) “Készíts infografikát a MeetOFF-ról és nyerhetsz egy Infografika könyvet!” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Infografika Meetup | MeetOFF | MeetOFF